14 stycznia 2012

łosoś + avocado

Znalazłam ostatnio przepis na ciekawe kanapki. Do ich zrobienia potrzebna jest ciabatta, serek Philadelpia i feta, avocado, wędzony łosoś i pieprz cytrynowy. Wypróbowałam i muszę przyznać, że są pyszne. Idealne na popołudniową przekąskę.

14 komentarzy:

  1. Mniam :D Ale mi smaka narobiłaś :) już wiem co zjem na kolację :D

    OdpowiedzUsuń
  2. aż zjadłabym jedną :) smacznego:)

    OdpowiedzUsuń
  3. Ciekawe jak smakują :)
    Chętnie bym spróbowała :)

    OdpowiedzUsuń
  4. wyglądają fajnie ale...nie cierpię smaku awokado:D jak widoki na nowe mieszkanie?

    OdpowiedzUsuń
  5. avokado mogłabym jeść bez przerwy. zwykle zastępuję nim masło.

    OdpowiedzUsuń
  6. Wyglądają naprawdę apetycznie. Jedyne, co bym zmieniła, to postać awokado - zrobiłabym puree :)

    OdpowiedzUsuń
  7. mhmm... muszę jutro spróbować na kolację ;)
    + obserwuję i zapraszam.

    OdpowiedzUsuń
  8. wyglądają na prawdę smakowicie

    OdpowiedzUsuń
  9. Wyglądają super przepysznie. Jeszcze nie jadłam awokado w takiej kombinacji, chyba czas spróbować... :)

    OdpowiedzUsuń
  10. musze czegoś takiego spróbować :)
    obserwujemy?

    OdpowiedzUsuń
  11. pychaaa czasem robię takie i podobne na kolację

    OdpowiedzUsuń